Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۵ درصد از سهام شرکت مس طارم متعلق به هپکو است و باتوجه به فروش دستگاه‌های معدنی از هپکو به این شرکت، باید این ۲۵ درصد سهام افزایش می‌یافت که پس از گذشت ۱۵ سال هنوز این اتفاق رخ نداده است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * مراحل بازگشت هپکو به تولید یکی پس از دیگری طی شده است. هپکو دیگر در اختیار بخش خصوصی ناکارآمد نیست؛ اکنون سازمان تأمین اجتماعی و شستا به عنوان سهامدار عمده هپکو در این شرکت حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرانی که از سوی تأمین اجتماعی اکنون در هپکو کار می‌کنند، مجموعه‌ای از متخصصان صنعت خودروسازی سنگین هستند که در اواسط دهه ۸۰ این شرکت را به اوج تولید ۲۰۰۰ دستگاه در سال رسانده بودند. اما هنوز مسائل زیادی بر سر راه هپکو وجود دارد که می‌تواند در آینده برای این شرکت مشکل ساز شود و دوباره کار تولید را در آن متوقف کند.

شاید بتوان گفت که مسائل کنونی که بر سر راه هپکو قرار دارند، این دو مورد باشد؛ تعیین تکلیف اعضای هیات مدیره هلدینگ هپکو و شرکت هپکو در اراک و دیگری مساله حسابرسی از سهام آن در شرکت مس طارم و رفت و برگشت‌های مالی این شرکت در ۱۵ سال گذشته.

بیشتر بخوانید:

رئیس سازمان برنامه و بودجه سند تهاتر بدهی‌های هپکو را امضا کرد چگونه اعتراضات کارگری باعث رشد جامعه می‌شود؟ / سهم کارگران هپکو در ایجاد یک ایدئولوژی برای اعتراضات کارگران بده بستان‌های اقتصادی دولت به قیمت زندگی کارگران / تهاتر بدهی‌های هپکو از این جیب به آن جیب! تردید جدی دولت در حمایت از هپکو / چرا مصوبه هیات وزیران در خصوص تهاتر بدهی هپکو منتشر نشده؟

 

۲۵ درصد سهام ناقابل

شرکت مس طارم با سهام خاص در سال ۸۵ ایجاد شد تا مجموعه‌ای صنعتی و معدنی را در طارم احداث کند. موسسان این شرکت را هم فعالان عرصه صنعت و معدن تشکیل می‌دهند. براساس اطلاعات سامانه کدال، ۲۵ درصد از سهام این شرکت متعلق به هپکو است. قیمت این سهام براساس صورت مالی شرکت مس طارم در پایان سال ۹۸ به ۴۰۹ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال رسیده است.


شرکت مس طارم به تازگی و به مناسبت ۱۲ فروردین افتتاح شده است. این شرکت با ظرفیت تولید ۱۰ هزار تن مس کاتدی در سال به بهره برداری رسیده است که می‌تواند در صنایع معدنی کشور تحولی عظیم ایجاد کند.

علاوه بر هپکو، علی اصغر عطاریان، اولین شخصی که سهام عمده هپکو در روند خصوصی سازی به او واگذار شد و لطف الله سعیدی، مدیرعاملی که در آن زمان بر هپکو مدیریت می‌کرده، جزو سهامداران شرکت مس طارم هستند؛ عطاریان ۱۰ صدم درصد و سعیدی ۲۵ درصد سهام مس طارم را دارند. پس از ۱۵ سال این شرکت فعالیت خود را آغاز کرده است. حالا کارگران مدعی هستند که بخشی از سهام متعلق به این دو شخص در مس طارم، متعلق به هپکو است.

 

حاتم بخشی عطاریان از جیب هپکو به مس طارم!

ابوالفضل رنجبر، نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو به خبرنگار ما می‌گوید: زمانی که شرکت مس طارم در حال شکل گیری بود، عطاریان، به عنوان یکی از سهامداران این شرکت و سهامدار عمده هپکو، تعدادی دستگاه از خودرو‌های تولید شده در هپکو را به مس طارم برد.

رنجبر توضیح می‌دهد: در آن زمان قرار شد پس از آنکه شرکت مس طارم به درآمدزایی رسید، هزینه این تعداد دستگاه را به هپکو پرداخت کند یا هزینه آن را به سهام هپکو بیفزاید.

به گفته نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو اکنون و پس از ۱۵ سال مشخص نیست که مبلغ این دستگاه‌ها خودروی سنگین به درصد سهام هپکو اضافه شده یا نه؟

او به اظهارات احمدپور، سهامدار دوم شرکت هپکو نیز اشاره می‌کند و می‌گوید: در دوره حضور احمدپور در هپکو، این موضوع مطرح شد و او پس از بررسی اسناد مالی مس طارم و خرید و فروش‌های انجام شده، اعلام کرده بود که سهام هپکو در این شرکت باید به بیش از ۴۰ درصد برسد!

رنجبر می‌گوید: میزان سهام هپکو در مس طارم باید حسابرسی شود تا رقم دقیق آن مشخص شود. مسئولان باید پاسخ دقیق بدهند تا بدانیم در ۱۵ سال گذشته چه اتفاقاتی افتاده و سهام هپکو در مس طارم اکنون کجاست و چه آورده‌ای برای این شرکت دارد؟

نکته مهم این است که با راه اندازی مس طارم و اختصاص سود سهام هپکو در این شرکت، می‌تواند آورده اقتصادی خوبی برای آن داشته باشد و بخش مهمی از سرمایه درگردش شرکت را تأمین کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو حسابرسی هپکو شرکت مس طارم سازمان خصوصی سازی سازمان تأمین اجتماعی شرکت مس طارم سهام هپکو مس طارم درصد سهام ۲۵ درصد ۱۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد

مرحله سوم سود سهام عدالت مربوط به عملکرد مالی سال ۱۴۰۱ شرکت‌ها که به دلیل قصور ۸ شرکت در واریز سود مرحله دوم سال گذشته به تعویق افتاده بود، در خرداد ماه ۱۴۰۳ پرداخت خواهد شد.

در زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در اسفند ۱۴۰۲ مشخص شد که ۸ شرکت در مهلت مقرر نسبت به محاسبه عملکرد مالی سال ۱۴۰۱ و واریز سود سهام خود اقدام نکرده‌اند. این موضوع تخلف محسوب می‌شود و سازمان بورس اعلام کرده با این شرکت‌ها برخورد خواهد کرد.

دلایل کاهش سود مرحله دوم

سود مرحله دوم سهام عدالت که در پایان سال گذشته به سهامداران پرداخت شد به سه دلیل کمتر از واریزی مرحله اول در آذرماه بود: فروش سهام توسط کارگزاری‌ها به درخواست متقاضیان در سال گذشته یکی از دلایل اصلی کاهش سود مرحله دوم بوده است. تفاوت در سبد سهام افراد دلیل دیگر این اتفاق است و عدم واریز سود توسط ۸ شرکت باعث شده که سود کاهش پیدا کند.

میزان سود مرحله سوم سهام عدالت چقدر است؟

هنوز مبلغ دقیق سود مرحله سوم و تاریخ دقیق واریز آن توسط سازمان بورس اعلام نشده است. در اسفندماه، دارندگان سبد سهام عدالت به شرح زیر سود دریافت کرده‌اند:

سبد ۴۵۲ هزار تومانی: ۴۰۹ هزار تومان
سبد ۴۹۲ هزار تومانی: ۴۴۶ هزار تومان
سبد ۵۳۲ هزار تومانی: ۴۸۲ هزار تومان
سبد یک میلیون تومانی: ۹۰۶ هزار تومان

سهامداران باید چه کاری انجام دهند؟

سهامدارانی که تقاضای فروش سهام خود را در سال گذشته نداده‌اند و در میزان سود دریافتی خود مغایرت مشاهده می‌کنند، می‌توانند از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه پیگیری کنند. باید در نظر داشته باشند که واریز سود سهام عدالت به صورت خودکار و بدون نیاز به اقدام از سوی سهامداران انجام می‌شود. ضمنا مرکز تماس ۱۵۶۹ شرکت سپرده‌گذاری مرکزی نیز آماده پاسخگویی به سوالات سهامداران است؛ و در نهایت اینکه برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ سایتی مراجعه نکنید و مراقب کلاهبرداری‌ها باشید.

منبع: ایسنا

tags # سهام عدالت سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • طارم، نگین سبز زنجان
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم