Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس با بیان اینکه شرکت مس در دوره ۱ ماهه منتهی به پایان اسفند ۹۸ از محل فروش محصولات خود ۲۵,۱۸۷ میلیارد ریال درآمد داشته است افزود: همچنین تا پایان سال ۹۸ تولید کاتد شرکت مس برای اولین بار در تاریخ شرکت به ۲۵۰ هزار و ۱۳۳ تن رسید و تولید کنسانتره شرکت مس نیز برای اولین بار از ۱ میلیون و ۱۸۰ هزار تن فراتر رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعد محمدی با اعلام اینکه فروش شرکت مس در سال گذشته و به رغم مناسبات سختی که بر شرایط اقتصادی کشور حاکم بود به طور کامل و حتی بیش از برنامه محقق شد تصریح کرد: هرچند قیمت جهانی مس نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ کاهش چشمگیری داشت؛ اما میزان فروش شرکت در سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، رشدی بیش از ۱۲۵ درصدی داشته است.

مدیرعامل شرکت مس افزایش حجم تولید شرکت، نرخ ارز و بازاریابی گسترده را از مهم‌ترین دلایل رشد سودآوری شرکت مس دانست و گفت: همچنین در سال گذشته و به‌رغم تحریم‌های سخت قدرت‌های استکباری و سخت‌ترین شرایط مبادلات بین‌المللی موفق به ثبت بیش از ۱ میلیارد دلار صادرات شدیم که در مقایسه با سال ۱۳۹۷ رشد بیش از دوبرابری صادرات را شاهد بودیم.

وی درباره سایر دستاورد‌های شرکت مس گفت: خوشبختانه سهام مس تحت تأثیر عملکرد خوب شرکت مس، سال پربازدهی را تجربه کرد؛ به‌طوری‌که ارزش بازار شرکت مس از ۳۰ هزار میلیارد تومان به بیش از ۷۲ هزار میلیارد تومان رسید.

سعدمحمدی با قدردانی از همراهی سهامداران مس گفت: سهام مس جزو سهم‌های بنیادی در بازار سرمایه محسوب می‌شود و با توجه به موقعیت استراتژیک فلز مس و آینده درخشان فلز سرخ در مناسبات اقتصادی دنیا، بدون شک سهام مس ارزندگی و ارزش خود را حفظ خواهد کرد.

وی افزود: بازدهی بیش از ۲۶۳۲ درصدی سهام شرکت مس از بدو پذیرش در بورس در سال ۱۳۸۵ تأییدکننده این موضوع است که این سهم حتی در مواقعی که قیمت جهانی مس با کاهش شدید نیز روبه‌رو بوده، سودآوری خود را حفظ کرده است.

مدیرعامل شرکت مس تصریح کرد: در سال گذشته، سهام شرکت ملی صنایع مس ایران بازدهی ۱۴۳ درصدی را باوجود کاهش قیمت جهانی مس نصیب سهامدارانش کرده است که بازدهی سالیانه سهام شرکت طی یک دهه اخیر محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اخبار اقتصادی شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت

ایتنا - ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.
سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت