Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مس پرس، دکتر اردشیر سعدمحمدی با اشاره به کاهش قیمت جهانی مس تحت تأثیر تعطیلات سال نو چین و شیوع ویروس کرونا، گفت: کاهش جهانی قیمت مس طی ماه ژانویه و در ایام تعطیلات سال نو چین و بسته بودن بازارها طی سال‌های گذشته نیز رخ می‌داده است ولی در این میان شیوع ویروس کرونا و تحت تأثیر قرار گرفتن بازارها و به‌ویژه حمل‌ونقل دریایی به‌صورت عامل مضاعف عمل کرده است و باعث کاهش قیمت جهانی مس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مس با تأکید بر اینکه به لحاظ فاندامنتال صنعت مس از شرایط خوبی برخوردار است و امضای توافق فاز اول تجاری بین چین و آمریکا بسیاری از نگرانی‌ها در خصوص میزان تقاضای مس چین را برطرف کرد گفت: به‌طور قطع تهدیدات موجود از نوع فاندامنتال نبوده و بر پایه پیش‌بینی 10 موسسه مالی بزرگ دنیا همچون سی آر یو، ان بی دی، اینوست و ... کف قیمت مس در سال 2020 ، 6300 دلار بر تن خواهد بود.

به گفته سعدمحمدی طی 13 سال گذشته سهام شرکت مس در بازار بورس جزو سهام‌های پربازده و سودده بوده است چراکه از یک‌سو میانگین قیمت جهانی مس طی این بازه زمانی بالای 6500 دلار بر تن بوده است و ازسوی دیگر این شرکت در سخت‌ترین شرایط موفق به افزایش سطح تولید و تحقق برنامه‌های فروش خود شده است.

میانگین سالیانه بازدهی سهام شرکت مس از بدو پذیرش در بورس در سال 1385 حدود 188درصد بوده است که رقم چشمگیری نسبت به بازارهای مشابه محسوب می‌شود

وی تصریح کرد: همچنین میانگین سالیانه بازدهی سهام شرکت مس از بدو پذیرش در بورس در سال 1385 حدود 188درصد بوده است که رقم چشمگیری نسبت به بازارهای مشابه محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت مس با بیان اینکه شرکت مس در آستانه ثبت فروش 20 هزار میلیارد تومانی قرار دارد و طی ده ماه سال جاری بیش از 18 هزار میلیارد تومان فروش به ثبت رسانده است گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه نگرانی در خصوص آینده صنعت مس وجود ندارد و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته نه‌تنها امسال رکورد تولید زده خواهد شد بلکه برای سال آینده هم در حال برنامه‌ریزی برای افزایش تولید هستیم.

وی با بیان این‌که در چند روز آینده شاهد بهره‌برداری از کارخانه ذوب خاتون‌آباد با ظرفیت 120 هزار تن خواهیم بود و ظرفیت ذوب کشور به 400 هزار تن خواهد رسید بیان کرد: قطعاً این طرح‌ها باعث افزایش تولید و به‌تبع آن افزایش ظرفیت فروش شرکت مس خواهد شد.

سعد محمدی یادآور شد: صنعت مس ایران همه پتانسیل‌های رشد  ازجمله دارا بودن پتانسیل‌های معدنی و امکان تأمین مالی طرح‌های توسعه را داراست و در سال جاری خبرهای خوبی در حوزه اکتشافات و افزایش ذخایر معدنی مس ایران به گوش رسید که این صنعت را بیش‌ازپیش آینده دار کرد.

وی افزود: افزون بر این با افزایش 2340 میلیارد تومانی سرمایه شرکت مس این شرکت هم‌اکنون از منظر تأمین مالی طرح‌های توسعه مشکلی نخواهد داشت و در مسیر رشد و توسعه قرار دارد.

مدیرعامل شرکت مس گفت: صنعت مس برترین گزینه برای سرمایه‌گذاری در کوتاه‌مدت و بلندمدت محسوب می‌شود و فعالان بازار سرمایه باید با در نظر گرفتن کلیه پارامترهای تأثیرگذار بر بازار مس در خصوص این سهم تصمیم‌گیری کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری صنعت مس صنایع مس قیمت جهانی مس تولید مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه هستیم
  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه  هستیم
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند